Anugerah Putera 2019

Majlis Anugerah Sukan Jabatan Pendidikan Negeri Perlis Tahun 2019 telah berlangsung pada 18hb Oktober 2019 (Jumaat) yang diadakan di Hotel Ant, Bintong Perlis. Pelajar SMK Syed Hassan (SSN) iaitu Muhamad Akmal Bin Abdul Aziz telah telah menerima Anugerah Putera 2019 bagi sukan Memanah. Selain itu, SMK Syed Hassan juga turut menerima Anugerah Khas Kemenjadian Murid.

Teruskan membaca “Anugerah Putera 2019”

Majlis Anugerah Kecemerlangan, Hari Kokurikulum & Sambutan Hari Guru 2019

Majlis Anugerah Kecemerlangan, Hari Kokurikulum & Sambutan Hari Guru 2019 Sekolah Menengah Kebangsaan Syed Hassan (SSN) telah diadakan pada 29hb dan 30hb April 2019. Majlis Anugerah Kecemerlangan yang berlangsung pada 30hb April telah dirasmikan oleh YB Noor Amin Bin Ahmad, Ahli Parlimen Kangar bersama YDP PIBG, Puan Azihani Binti Dato’ Ali serta wakil Jabatan Pendidikan Negeri Perlis iaitu Encik Mohd Lutpi Bin Lebai Ahmad.

Teruskan membaca “Majlis Anugerah Kecemerlangan, Hari Kokurikulum & Sambutan Hari Guru 2019”